Senaste inlägg

Allt om ögonbrynspiercing

Steg för steg piercing för ögonbryn

Kroppsutsmyckning är fortfarande mycket trendigt och ögonbrynsringen är en av de mest populära typerna av piercing. Brynpiercing tycks vara okomplicerat, så ibland bestämmer vi oss för att göra ingreppet i en spontan situation. Det är dock viktigt att komma ihåg att alla former av piercing orsakar störningar i våra kroppar. Därför är det bra att lära sig om kontraindikationer för ingreppet, piercingtyper och rekommendationer för eftervård av piercingen.

Visa artikel

Brynsmink för varma och kalla hudtoner

Hur man matchar ögonbryn till skönhetstypen?

Hemligheten bakom en perfekt brynsminkning är inte bara smink av god kvalitet utan också en välanpassad färgskala som matchar din hudton och hudtyp. Hur hittar du din underton och hur väljer du rätt brynprodukter? Är du varm, kall eller neutral? Låt oss ta reda på det!

Visa artikel

Ögonbryn Makeuptrender

hur man målar ögonbryn

Ögonbrynsstilar och sminktrender förändras hela tiden. Vissa är ganska ovanliga. Om du vill hålla dig uppdaterad kring de senaste skönhetstrenderna, fortsätt att läsa - kolla in de hetaste makeuptrenderna för ögonbrynen. Du kanske blir inspirerad?

Visa artikel

13 Vanliga Misstag med Ögonbrynen

varför ögonbryn faller ut

Det sägs att ögonbrynen ramar in ansiktet eftersom de har så stor påverkan på ditt utseende. Undersökningar visar dock att de flesta kvinnor inte är helt nöjda med hur deras ögonbryn ser ut. Om du hör till denna skara - fortsätt läsa. Om en stund kommer du få reda på vilka de vanligaste misstagen är när det gäller ögonbryn, och hur man undviker dem.

Visa artikel

Eyebrow Mapping: Hur Skulpterar man Perfekta Ögonbryn?

är det möjligt att självständigt bestämma formen på ögonbrynen

Ett vackert ansikte behöver perfekta ögonbryn, punkt. Nyckeln är att ha en form som matchar ansiktsdragen. Det är först då du kan fixa eller färga dina ögonbryn och få till önskad effekt. Därför är eyebrow mapping otroligt viktigt. Vill du veta hur man gör det ordentligt? Kan man göra det hemma? Hur formar man ögonbrynen? Läs vår guide.

Visa artikel

Ombrebryn. Hur Skapar Effekten Enkelt?

enkel ögonbrynssminkning

Ombre - färger som övergår från ljust till mörkt - är den hetaste trenden inom ögonbrynsmakeup. Denna skuggningsteknik ger oss möjlighet att skapa naturliga och snygga ögonbryn. Vet du hur man får till de mest populära ögonbrynen på Instagram? Fortsätt läsa för det enklaste receptet - lär dig hur man lägger ombre-smink på ögonbrynen, steg för steg.

Visa artikel

10 Vanligaste Misstagen Vid Vård och Sminkning av Ögonbrynen

vad är det för fel på ögonbrynen

Det är väldigt vanligt att vi begår misstag när vi sminkar ögonbrynen. Vi glömmer också att vårda ögonbrynen ordentligt eller sminkar ögonbrynen så att de ser onaturliga ut. Det tar ofta lång tid innan vi inser vilka misstag vi gör. Därför uppmuntrar vi dig att läsa om de mest populära missarna när det gäller ögonbrynen - se till att du inte gör dem och lär dig hur du kan undvika dem i framtiden!

Visa artikel

Ärr i Ögonbrynen - Hur Täcker Man Det?

Ärr i Ögonbrynen - Hur Täcker Man Det?

Ansiktsärr, särskilt de på ögonbrynen, är väldigt synliga eftersom de ofta också innebär håravfall i samma område. Är det möjligt att dölja eller få bort ett ögonbrynsärr? Ibland är det enda alternativet laser eller operation. Men det finns också naturliga metoder för att reducera ärr. Lär dig om särskilda sminktrick och sätt för att få bort ärr.

Visa artikel

Forma Ögonbrynen Steg För Steg. Pincetter, Tråd eller Vax?

hur man tar bort ögonbrynshår

Hur plockar du brynen för att få dem att se trendiga ut, men också för att de ska matcha dina drag och din ansiktsform? Hur gör man det och vilken metod ska du välja för att se till att du inte slutar med tårar? Är det bäst att välja pincett, tråd eller kanske vax för att forma dina ögonbryn? Här är vår guide till hur du stylar och formar brynen!

Visa artikel

Ta Bort Ögonbrynssmink - Viktiga Tips & Råd

tips för att ta bort smink för ögonbryn

Ett grundläggande steg i din dagliga skönhetsrutin är borttagning av smink från ansikte, ögon och ögonbryn. Vi måste alltid komma ihåg att rengöra ansiktet ordentligt innan vi lägger oss. På så sätt förhindrar vi rynkor, brister och inflammerad hud. När rester från produkter och oljor anhopas på ögonbrynen blir de sämre: tunna, torra, matta. Genom att läsa vidare kommer du lära dig hemligheten till den perfekta sminkborttagningen för ögonbrynen.

Visa artikel

Ögonbrynslyft - allt du behöver veta

ögonbrynslyft kontraindikationer

Lyfta ögonbryn är effekten vi alla är ute efter inom makeup - ansiktet ser yngre ut och får mer symmetriska och balanserade ansiktsdrag. Hängande ögonbryn får ansiktet att se trött ut. Kraftiga ansiktsuttryck, åldrande och vardagsstress bidrar till bildningen av hängiga, slappa ögonbryn. Ögonbrynslyft kan vara lösningen - vad är det och hur utförs det?

Visa artikel

Microblading för Ögonbrynen - Allt Du Vill Veta

Microblading - kontraindikationer

Man kan inte riktigt jämföra microblading med traditionella ögonbrynstatueringar, men de har en sak gemensamt. Metoden liknad tatuering och igmenten som används ger en långvarig effekt på upp till två år - en effekt av vackra, naturliga ögonbryn. Vilka är de olika metoderna för microblading och vilka effekter ger de på ögonbrynen? Är microblading värt all hype? Fortsätt läsa för att lära dig mer!

Visa artikel

Det Bästa Ögonbrynssminket För Tunna Och Glesa Ögonbryn?

som gör ögonbrynen tjockare

Perfekt proportionerade, kraftiga och starkt definierade ögonbryn är fortfarande inne i sminkvärlden. Det är inte särskilt konstigt: tjocka ögonbryn får ditt ansikte att se yngre ut. Det är därför 80- och 90-talets mode med tunna ögonbryn nu tillhör det förflutna. Men många kvinnor kämpar nu med att få tjocka och frodiga ögonbryn efter flera månader av plockning under de gamla trenderna. Är dina naturliga ögonbryn glesa och nästan osynliga? Det behöver de inte vara längre! Använd sminkknep och lär dig de bästa sminkteknikerna för tunna ögonbryn.

Visa artikel

Hur man fixar hängande ögonbryn

hur man höjer ögonbrynen utan operation

Hängande ögonbryn är ett vanligt symptom på åldrande hud som tappar elasticitet och flexibilitet med tiden. Hängiga ögonbryn går ofta hand i hand med hängande ögonlock som bildar ett synligt hudveck som inte är särskilt snyggt. Lyckligtvis finns det flera sätt att hantera hängande ögonbryn på. Lär dig mer om dem!

Visa artikel

Hur Rockar man Tjocka, Buskiga Ögonbryn?

ögonbrynstrend

Tjocka, naturliga, lite spretiga ögonbryn har länge varit en het trend. Om dina ögonbryn är tjocka och buskiga har du tur - då behöver du inte anstränga dig särskilt hårt för att styla dem. Det räcker att fixa till dem med lite smink. Men vad gör man om ögonbrynen blir alltför spretiga och ostyriga? Det räcker inte alltid att borsta dem med en spoolie. Det är bra att skaffa rätt produkter för att skapa perfekt form och se till att den håller. Läs vidare för att ta reda på hur man tämjer tjocka ögonbryn!

Visa artikel

Glesa Ögonbryn: Hur Fixar man Dem?

vad man ska göra när ögonbrynen har hål

Är dina ögonbryn naturligt täta och formade men har börjat bli tunnare nyligen? Har du glipor i ögonbrynen? Fläckiga ögonbryn vill ingen ha. Som tur är finns det sätt att kamouflera dem på - antingen med makeup eller mer invasiva procedurer. Fortsätt läsa för att lära dig hur man döljer luckor i ögonbrynen.

Visa artikel

Trimma Ögonbrynen - Är Det Värt Det Och Hur Gör Man?

Är det värt att trimma dina ögonbryn?

Perfekt formade ögonbryn ger harmoni åt hela ansiktet. Därför är vi så sugna på att forma ögonbrynen snyggt. Det finns flera metoder för ögonbrynstrimning. En populär trend är att trimma dem med ögonbrynsrakhyvel, elektrisk eller manuell. Är du bekant med detta verktyg? Här förklarar vi vad en ögonbrynstrimmer är, hur man använder den och om det verkligen kan ersätta pincetter?

Visa artikel

Ögonbryn Trender och Stilar

ögonbrynstrend från instagram

Ögonbrynsmakeup kräver god förberedelse. Hur formar man ögonbrynen för att få dem att se snygga ut? Känner du till de senaste ögonbrynstrenderna? Kolla in de hetaste och mest överraskande trenderna! Vilken stil väljer du?

Visa artikel

Ögonbrynsmakeup Trick

enkel ögonbrynssminkning

Definition av ögonbrynen är ett grundläggande steg i makeup. Har du ibland besvär med att sminka ögonbrynen? Kolla in det bästa tricket som ger dig underbara ögonbryn enkelt. Fortsätt läsa för att lära dig knep som är riktiga räddare i nöden och som faktiskt används av makeupartister.

Visa artikel

Hur Färgar man Ögonbrynen Hemma? Lär Dig Hur man Lägger Henna Dye

hur man tar bort ögonbrynshenna

Är dina ögonbryn ljusa och knappt synliga? Använd brow tinting! Det är ett fantastiskt sätt att framhäva ögonbryne och addera färg. Processen tar bara runt tio minuter men effekten kan hålla i upp till fyra veckor! Henna-färgningar kan göra hårstråna några nyanser mörkare, vilket ger ansiktet definition. Hur färgar man ögonbrynen hemma? Du gör det enkelt genom att följa vår steg-för-steg-guide!

Visa artikel

Allt Du Bör Veta Om Exfoliering av Ögonbryn

hur man gör en ögonbrynsskrubb

Visste du att ögonbryn - liksom håret - behöver regelbunden vård och rengöring? Det är det brow exfoliation är till för. Det är inte bara en passerande trend! Lär dig mer om ögonbrynsexfoliering, vilka fördelar det ger och varför det är värt att prova.

Visa artikel

Hur Får man Fylligare, Tjockare Ögonbryn? Bästa Metoden för Ögonbrynväxt

Ögonbrynstillväxt - effekter

Är dina ögonbryn tunna och glesa? Väntar du på att de ska växa tillbaka men ingenting händer efter flera månader? Många kvinnor klagar på hur de försökt få ögonbrynen att växa tillbaka i flera år. 'Varför växer inte mina ögonbryn tillbaka?' är en av de vanligaste frågorna som ställs i skönhetssalonger. Kan man få dem att växa fortare? Lär dig hur man växer ut fylliga ögonbryn snabbt - fortsätt läsa för de bästa metoderna.

Visa artikel

Din Guide Till Att Använda Ögonbrynsmascara

hur man målar ögonbryn med mascara

Ögonbrynsmascara är ett snabbt och pålitligt sätt att definiera och tjocka till dina ögonbryn. Vill du få dina ögonbryn att se fylligare och mer definierade ut? Prova ögonbrynsmascara - den ger en naturlig effekt av subtilt lyfta och highlightade ögonbryn!

Visa artikel

1 2
Integritetspolicy

Vår hemsida använder cookies och tredjeparts-cookies för externa verktyg. Om användare inte samtycker används endast nödvändiga cookies. Du kan ändra inställningar i din webbläsare när du vill. Samtycker du till användning av alla cookies?

Integritetspolicy